Doi metri cubi de cherestea transportată fără acte a fost confiscată de polițiști, la Slatina. Șoferul a fost amendat cu o mie de lei


Luni, 27 aprilie 2020, orele 17.30, patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean D.J.209 A Slatina, a procedat la oprirea regulamentară a autoutilitarei marca „Mercedes-Benz” condusă de un tânăr de 26 ani din Baia, care transporta material lemnos fără a deține aviz de însoțire a materialelor lemnose.

Tânărul a fost condus la Primăria comunei Slatina unde s-a procedat la inventarierea cantității de material lemnos transportată de către un lucrător silvic din cadrul Ocolului Silvic Mălini, stabilindu-se faptul că cel în cauză transporta cantitatea de 2 mc cherestea esență rășinoase.

Șoferul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 1000 lei și a fost confiscată cantitatea de 2 mc cherestea esență rășinoase în valoare de 1336 lei care a fost predată în custodie șefului de district în cadrul Ocolului Silvic Mălini.
Mai nouă Mai veche