Fiica ambulanțierului mort la Suceava, mesaj de rămas bun: Am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață


Fiica ambulanțierului din Suceava, mort din cauza coronavirusului, a transmis joi un mesaj emoționant de rămas bun pentru tatăl ei. Ea spune că în curând urma să fie ziua tatălui ei și că făcuse planuri, care acum nu mai au niciun rost.

„Marți, 7 aprilie, am pierdut un om extraordinar din viața mea. Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten, iar acum, din păcate, nu mai e. Mai aveam multe planuri împreună, pe 24 aprilie e ziua lui, iar acum trebuie să îl vizitez din păcate la locul de veci.

Primesc multe mesaje și apeluri, am văzut că e numit erou în media. Cred că nu s-ar fi obișnuit cu titlul ăsta, el e un om modest care nu a vrut să iasă în evidență prea mult. A fost un om corect, cu principii, ura minciuna și și-a dedicat toată viața pentru mine și pentru serviciu. A fost într-adevăr erou, dar e eroul nostru, al familiei și am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață și să ne bucurăm ca și până acum de fiecare moment.

Am scris aceste rânduri pentru că am fost contactați de presă, însă în momentele astea vrem doar să ne lăsați să îl plângem liniștiți. Cuvintele sunt de prisos acum. Dumnezeu să îl ierte!”, a trasmis fiica ambulanțierului.

Mai nouă Mai veche