Interlop din Ițcani anchetat de polițiști după ce și-a bătut nepotul în mijlocul străzii


Luni, 27 aprilie 2020, orele 11.48, cadrele Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizate prin 112 de către un tânăr de 27 ani, din Suceava, cu privire la faptul că a fost lovit de către unchiul său Amarildu Cezar Rostaș, de 39 ani.

La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care l-a identificat pe apelant. Acesta a relatat verbal faptul că, în timp ce se deplasa pe stradă, venind de la cumpărături, ajungând în dreptul locuinței unchiului său, Rostaș Amarildu Cezar, a fost lovit de acesta.

Partea vătămată nu a solicitat transportarea la U.P.U. Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
S-a întocmit proces-verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de Compartimentul Proximitate din cadrul Secției de Poliție Burdujeni.

În februarie, Amarildu Cezar Rostaș a fost condamnat pe fond pentru un scandal cu bâte și topoare între două clanuri rivale, la Șcheia. Individul a fost condamnat la șase ani și două luni de închisoare pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pentru că Rostaș a comis infracțiunile la scurt timp de la eliberarea sa condiționată, judecătrii i-au mai applicat un spor de 579 de zile de închisoare, adică în total șapte ani și nouă luni.

În2012, Amarildu Cezar Rostaș a fost condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare în dosarul „stăpânilor sclavilor de cerșetori” din Ițcani.

Anterior, Rostaș adunase trei pedepse de câte un an de închisoare pentru tâlhărie, două condamnări de câte opt luni fiecare pentru distrugere și o altă pedeapsă de un an de închisoare pentru distrugere.
Mai nouă Mai veche