Thermonet anunță suspedarea furnizării căldurii în sistem centralizată începând de luni, 4 mai


Vă informăm că, începând cu data de 04.05.2020, ora 12.00, THERMONET S.R.L., operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava, ca urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi a prevederilor legislative (HG nr. 425 din 1994 – privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice art. 117 oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutiv în care temperature medie a aerului exterior depăşeşte + 10 grade C, între orele 18.00 – 6.00), va proceda la întreruperea furnizării încălzirii pentru sezonul rece 2019-2020.

Se vor lua măsurile de izolare a instalaţiilor de încălzire în condiţii de siguranţă, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalaţiile de pompare în condiţii economice şi se va proceda la reglajul instalaţiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald.

S-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranţă scăzută in exploatare în vederea pregătirii programului de reparaţii planificate pentru anul 2020.

Rugăm utilizatorii să îşi asigure instalaţiile interioare şi să le pregătească pentru sezonul rece 2020-2021.

Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.