Un șofer beat s-a izbit cu mașina în bordurile de pe mijlocul străzii Cernăuți din Suceava


La 10.04.2020, orele 09.28, Poliția Municipiului Suceava – Biroul Rutier a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” cu privire la faptul că pe strada Cernăuți din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat conducătorul auto, un localnic de 44 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cernăuți spre sensul giratoriu amplasat la intersecția cu strada Traian Vuia, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune laterală cu bordura ce desparte sensurile de mers.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche