Un sucevean suspect de coronavirus s-a sinucis la Spitalul Județean Botoșani


Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, era din Suceava, dar în această perioadă se afla în vizită la părinții săi din Botoșani. De curând, bărbatul rămăsese fără loc de muncă, motiv pentru care trecea prin niște episoade de depresie puternice, potrivit apropiaților.

Suceveanul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” și era internat singur în cameră, fiind suspect de noul coronavirus.

În cursul zilei de miercuri, cadrele medicale au descoperit trupul victimei în baia salonului în care se afla și au apelat imediat conducerea, care ulterior a anunțat poliția prin apel la 112.

În momentul sinuciderii, bărbatul nu se afla cu nimeni în cameră, iar pentru a recurge la acest gest a fost nevoie să improvizeze un ștreang pe care l-a legat de calorifer.

După ce l-au găsit spânzurat, medicii au încercat să-l resusciteze, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de specialiștii Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit IPJ Botoșani, în acest caz a fost deschis un dosar penal, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc sinuciderea: „În acest moment se fac cercetări într-un dosar penal pe ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul precum şi cauza morţii în urma necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Neniscu.

Mai nouă Mai veche