Un tânăr cu permisul suspendat a fost prins la volan pe DN17, la Câmpulung Moldovenesc


Sâmbătă, 4 aprilie, în jurul orei 12.00, pe DN 17, în afara localității C-lung Moldovenesc, în zona localului „LA POPASUL BACIULUI”, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc au oprit pentru control autoturismul VW PASSAT, care circula pe DN 17 din direcția Vama spre  Pojorâta, condus de către Constantin L., de 33 ani, din localitatea Bucșoaia, oraș Frasin, care figurează în bazele de date cu mențiunea CU RESTRICȚII-SUSPENDAT.

Acesta a declarat faptul că este posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile Române, însă acesta a fost reținut în cadrul unui dosar de cercetare penală însă datorită neatenției nu s-a deplasat la unitățile de poliție competente pentru a fi operat în baza de date cu privire la faptul că dosarul de cercetare penală a fost finalizat și că ar avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Conducătorul auto a prezentat pentru control și declarația pe propria răspundere cu privire la locul și motivul deplasării sale din care reiese faptul că se deplasa spre domiciliul fratelui său din com. Pojorâta, pentru a-i duce medicamente.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis de conducere sau cu dreptul de conducere suspendat”.
Mai nouă Mai veche