3,26 metri cubi de lemn de foc transportat ilegal, confiscat de polițiști la Marginea


La 05.08.2020, ora 12.00, pe raza com. Sucevița, polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea au oprit pentru control pe DN 17A la intrare în comuna Marginea dinspre comuna Sucevița, autoutilitara condusă de către un bărbat de 47 ani, din com. Marginea, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei.

S-a constatat că șoferul transporta material lemnos, respectiv lemn foc fag și lemn foc molid, iar cu această ocazie a declarat faptul că nu deține aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

Având în vedere acestea, auto în cauză, a fost condus la punctul de descărcare ”Atelier Împletituri„ com. Marginea, unde personalul silvic din cadrul OS Marginea a procedat la inventarierea încărcăturii de material lemnos. Astfel, s-a constatat că în auto se afla cantitatea totală de 1,63 m.c. lemn foc fag, și 1,63 m.c. lemn foc molid în valoare de 449,88 lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor art. 19, alin. (1), lit. b) din Lg. 171/2010 M, iar cantitatea de 3,26 mc lemn foc în valoare de 449,88 lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.