FOTO Incendiu la o cabană din Râșca. Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale

Incendiu în localitatea Slătioara
08.05.2020, ora anunțării la 112 – 13:30

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Râșca și Bogdănești, au intervenit cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană de locuit, din satul Slătioara, comuna Râșca.

La sosirea echipajelor, ardea construcția din bârne de lemn, cu pericol de propagare la arborii din apropiere. Pompierii paramedici SMURD au preluat o femeie, în vârstă de 87 de ani, care avea arsuri la nivelul feței și pe mâini. Militarii i-au acordat primul ajutor medical, după care au transportat-o la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Fălticeni.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:00.

Au ars: cabana de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 mp, elemente de mobilier, aparate electrocasnice și alte bunuri din interior. S-au degradat pereții portanți ai clădirii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.Niciun comentariu

Un produs Blogger.