Bărbat rănit după ce a căzut cu mopedul pe un drum de pietriș din Milișăuți


Luni, 25 mai 2020, în jurul orelor 15.58, lucrătorii Poliției Orașului Milișăuți au fost sesizați prin 112 despre faptul că la Spitalul Municipal Rădăuți a fost adus cu ambulanța Petru B., de 66 de ani, din sat Gara, orașul Milișăuți, care a declarat faptul că a suferit leziuni în urma unui eveniment rutier.

Luni, în jurul orelor 15.15, bărbatul conducea mopedul pe DC neclasificat pe raza localutății Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre sat Gara spre Milișăuți.

După ce a trecut de stația de betoane Test Prima SRL, pe un sector de drum în aliniament acoperit cu pietriș, din cauza vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, căzând pe carosabil.

După producerea accidentului susnumitul s-a deplasat la domiciliu cu mopedul, după care s-a prezentat la medicul de familie din localitate. De la cabinetul medicului de familie a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost examinat și diagnosticat cu „plagă sprâncenară stângă, plagă escoriată piramidă nazală, plagă glezna stângă”.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Rădăuți.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”(autoaccidentare).
Mai nouă Mai veche