Dosar penal după ce un tânăr a prezentat o adeverință de angajat falsă, la filtrul de la Moara


Sâmbătă, 2 mai 2020, la ora 19.00, lucrătorii SPR 9 Șcheia au fost sesizați direct de către echipajul B.O.P. Suceava din cadrul punctului fix DJ 209C – Moara, cu privire la faptul că au depistat o persoană ce a prezentat pentru control o adeverință de angajator falsă.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul SPR 9 Șcheia care a constatat următoarele:
Din conținutul procesului-verbal de constatare reiese faptul că agenții din cadrul punctului fix, au oprit la ora 17.50 pentru control autoutilitara Renault care circula pe DJ209C, în care se aflau patru persoane, pentru a li se permite accesul spre pensiunea Alessia din Moara.

Cu ocazia controlului au prezentat fiecare câte o „Adeverință angajator” din care reiese faptul că sunt angajați în cadrul societății „SC Fire Construction SRL”.

În urma verificărilor, s-a constatat că una dintre cele patru persoane, Nicolae C., de 19 ani, din Prahova, nu figurează ca angajat al societății SC Fire Construction SRL.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „fals în înscrisuri sub semnătura privată” și „uz de fals”.
Mai nouă Mai veche