Foresta: Decizia FRF de înghețare a Ligii a III-a este „total greșită și discriminatorie”Clubul Foresta Suceava a transmis, printr-o postare publicată pe pagina de Facebook, că decizia FRF de înghețare a campionatului Ligii a III-a, în varianta care a fost stabilită, este „total greșită și discriminatorie”.

Foresta Suceava:

În urma videoconferintei avute cu reprezentanții tuturor cluburilor din Liga a 3-a și cu reprezentanții FRF, s-a decis înghețarea campionatului. Foresta Suceava s-a opus acestei decizii, dorind ca acest sezon să fie finalizat pe teren, ținând cont doar de meritul sportiv. Am înțeles faptul că în contextul actual, nu se poate continua competiția și ne-am supus deciziei majorității.

Concluzia videoconferinței:
- pentru a se decide echipa promovată, acolo unde distanța dintre locul 1 și locul 2 este de maxim 3 puncte, se va disputa un meci de baraj între cele două.
- unde distanța este mai mare de 3 puncte, echipa ce ocupă prima poziție promovează.
- nicio echipă nu va retrograda.

Nu suntem de acord cu această variantă, considerând că FRF a discriminat clubul ACS Foresta Suceava, luându-i încă odata șansa de a lupta pe teren până la capăt pentru promovarea in liga secundă. După ce variantele de reluare a campionatului au căzut, nu va exista nici posibilitatea de a lupta pentru promovare pe teren, prin alternativa barajului cu locul 1, din cauza unei decizii total greșite și discriminatorie a FRF.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.