Petre Grigoraș, antrenorul Forestei Suceava: „Mă apuc să fac șanțuri, mă angajez în construcții!”Petre Grigoraș, antrenorul echipei Foresta Suceava, încearcă prin fotbal să-și revină după moartea fratelui său, dar starea actuală a sportului românesc nu-i oferă încă shortcut-ul către ieșirea din drama care încă îl macină.

Liga 3 e înghețată, se mai joacă doar cele trei baraje, tur-retur.

Aflat la Constanța, fostul vârf de la Steaua sau Farul urmărește partidele din Bundesliga și așteaptă cu nerăbdare revenirea meciurilor din Liga 1, cel mai probabil pe 13-14 iunie.

Carismaticul antrenor, un tip mereu generator de reacții interesante, a spus, mai în glumă - mai în serios, ce va face dacă pandemia de coronavirus va bloca, în continuare, revenirea sportului în sfera normalității.

„Nu știu, mă apuc să fac șanțuri, să mă angajez în construcții dacă sportul se va închide", a declarat Petre Grigoraș.

Foresta nu a prins barajul

Foresta Suceava, formația antrenată de Petre Grigoraș și Mihai Guriță, se află pe locul 2 în Seria I a Ligii a III-a, cu 35 de puncte, la șapte lungimi de Aerostar Bacău.

FRF a trimis la baraj doar echipele care erau pe primele două locuri și erau la egalitate sau despărțite de maximum trei puncte, cazul seriilor 2, 3 și 5, iar Foresta a dezaprobat decizia șefilor de la Casa Fotbalului.

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a dezvăluit care sunt pașii timizi care vor fi urmați pentru ca fenomenul sportiv să-și reia cursul normal.

Drama care l-a marcat pe Petre Grigoraș

Antrenorul echipei Foresta Suceava, Petre Grigoraș, a declarat la Digi Sport Special, în urmă cu două săptămâni, că pe certificatul de deces al fratelui său scrie că acesta avea diabet, dar tehnicianul nu a auzit niciodată de așa ceva.

Fratele lui Petre Grigoraș a murit după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar antrenorul nu înțelege de ce pe certificatul de deces apare că acesta ar fi avut diabet:

„Fratele meu a avut o răceală normală în familia lui, peste care a trecut.

Se pare că acest virus l-a contactat pe fondul acestei răceli. A întârziat să meargă la spital. Când s-a dus deja era destul de târziu.

A intrat în comă foarte rapid. A murit din cauza acestui virus. Am înțeles că i s-a scris acolo că avea probleme cu diabetul și cu inima. El în fiecare an își făcea analizele. Acum a apărut aceste probleme cu diabetul.

Trebuie să fim mai atenți cu acest virus care nu iartă pe nimeni. Există foarte multă inconștiență.

Răspunsul la teste i-a venit după vreo două zile, în acest timp nu i-a dat niciun tratament. După ce a venit rezultatul la 24 de ore a decedat. Până acum nu avea diabet, iar în certificatul de deces scrie că are diabet. Mi se pare ceva dubios”, a spus Grigoraș.

Grigoraş a preluat Foresta Suceava în septembrie 2019.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.