Stropitoare din tablă și cadrul metalic al unei mese, furate din curtea unei vecine și vândute cu 20 de lei la fier vechi de un tânăr din Gura Humorului


Sâmbătă, 30 mai 2020, la ora 15.54, Poliția Gurma Humorului a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 73 ani, din Gura Humorului, despre faptul că i-au fost sustrase bunuri din curtea locuinței sale de către vecini.

Femeie locuiește în Gura Humorului, pe strada Ștefan cel Mare. Sâmbătă, femeia a constatat lipsa din curtea locuinței sale a unui cadru din fier de la o fostă masă și a unei stropitori din tablă.

În urma investigațiilor efectuate, bunurile sustrase au fost identificate la un centru de colectare fier vechi din Gura Humorului.

Din cercetări a rezultat faptul că sâmbătă, în jurul orelor 13.00, Robert V., de 34 ani, din Gura Humorului, a pătruns în curtea locuinței femeii, de unde a sustras un cadru metalic de la o masă și stropitoarea din tablă, bunuri pe care ulterior le-a valorificat la centrul de colectare fier vechi, cu suma de 20 lei.

Bunurile au fost recuperate și predate către partea vătămată.

În cauză a fost înregistrat dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche