Un bărbat din Poiana Negrii și-a luat viața în grajdul gospodăriei


Sâmbătă, 30 mai 2020, la ora 18:49, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Dorna Candrenilor cu privire la faptul că tatăl său a fost găsit decedat, spânzurat în grajd.

Persoana decedată, în vârstă de 68 de ani, pensionar, locuia împreună cu fiul său pe raza satului Poiana-Negrii, comuna Dorna-Candrenilor. Era cunoscut cu afecțiuni medicale cronice.

În dimineața de sâmbătă, fiul acestuia a plecat la vecinii săi pentru a lucra la repararea unor garduri și a duce bovinele deținute de aceștia pe un teren pășune. Pe parcursul zilei l-a contactat telefonic pe tatăl său de mai multe ori dar acesta nu i-a răspuns, crezând că acesta lucrează în curte la niște lemne de foc cum afirmase de dimineață.

Fiul a revenit seara în jurul orei 18.40 la locuința sa, găsindu-l pe tatăl său în grajd spânzurat cu o funie.

La examinarea criminalistică fizică exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violență, neexistând suspiciuni cu privire la cauzele survenirii decesului din cercetările efectuate până în prezent.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” (moarte suspectă).

Niciun comentariu

Un produs Blogger.