Un bărbat depresiv din Mitocu Dragomirnei și-a luat viața într-o anexă a gospodăriei după ce soția și copii au plecat cu treburi în oraș


Marți, 12 mai 2020, la ora 12.28, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat de 56 ani, din Mitocu Dragomirnei, s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei sale.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la luni dimineață, bărbatul a rămas singur acasă, soția și copii plecând pe raza municipiului Suceava pentru diverse activități. În jurul orei 12.25, soția a revenit la domiciliu, l-a găsit pe soțul său spânzurat într-o anexă a gospodăriei, cu un cablu de o grindă, la o înălțime de circa 2,5-3,0 metri. Aceasta și membrii familie au reușit să-l dea jos din poziția în care a fost găsit și l-au transportat în casă, unde a fost resuscitat de echipajul SMURD sosit la fața locului, ulterior constatându-i-se decesul.

La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate semne de violență, cu excepția celor din jurul gâtului. Bărbatul era suferind de depresie de circa zece ani de zile, sens în care i-a fost prescris tratament de specialitate, însă în ultima perioadă acesta nu l-a urmat.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche