Un tânăr care s-a îmbătat și și-a bătut mama a fost internat de polițiști la Secția de Psihatrie a Spitalului Rădăuți


Vineri, 8 mai 2020, în jurul orei 18.58, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112, de un bărbat din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că, fiul său, de 25 ani, din își agresează mama.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, ocazie cu care a fost identificată victima, o femeie de 49 de ani, dar și persoana reclamată.

Persoana vătămată nu prezenta leziuni vizibile, însă a precizat faptul că fiul ei, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, a devenit agresiv și a lovit-o, refuzând totodată intervenția echipajelor medicale sau să fie transportată la o unitate spitalicească.

S-a procedat la întocmirea formularului de risc, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către victimă, a rezultat faptul că există risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de tânăr.

De asemenea, întrucât tânărul este cunoscut cu antecedente medicale de natură psihică, având internări în unități medicale de specialitate în trecut și fiind agitat, vizibil sub influența băuturilor alcoolice, dar și la solicitarea mamei sale, a fost transportat de către un echipaj medical la Spitalul de Neuropsihiatrie Rădăuți.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche