Asfaltul alunecos din Pasul Mestecăniș face noi victime. Două tinere au fost rănite în accidente produse sâmbătă dimineață pe DN17


Sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 07.25, Gabriel C., de 26 ani, din oraşul Hîrlău, județul Iaşi, a condus autoturismul Hyundai din direcţia Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17, satul Mestecăniș, comuna Iacobeni, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara Man, condusă regulamentar din sens opus de Vasile S.,, de 51 ani, din Botoşani.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 24 ani, din Deleni, județul Iași, pasager din autoturismul Hyundai, care a fost transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei.
Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Tot sâmbătă, în jurul orei 11.33, Alexandru P., de 21 ani, din comuna Coșula, județul Botoșani, în timp ce conducea ansamblul de vehicule compus din autoutilitara MAN, pe DN 17, în Pasul Mestecăniș, spre municipiul Suceava, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ocazie cu care remorca tractată a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu auto Mercedes-Benz condus regulamentar spre Vatra Dornei de Ioana I., de 22 ani, din Suceava.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei de 22 de ani, care a refuzat internarea în unitatea spitalicească.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche