Bătaie în familie, după o înmormântare, la Slatina. Un tânăr a fost agresat de tatăl său și de doi frați



Sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 19.38, Secția de Poliție Rurală nr.7 Mălini a fost sesizată prin 112 de către un tânăr de 33 ani, din comuna Slatina, cu privire la faptul că a luat bătaie de la tatăl și frații săi.

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul împreună cu tatăl său, de 64 ani, și frații săi de 35 și 24 de ani au participat la o înmormântare, împrejurări în care au consumat băuturi alcoolice, revenind la domiciliul lor în jurul orei 16.00, continuând să consume băuturi alcoolice.

În jurul orei 19.20, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, s-au luat la ceartă, împrejurări în care tatăl și cei doi frați l-au lovit pe tânărul de 33 de ani, provocându-i acestuia leziuni.

La fața locului a intervenit o ambulanță, al cărei echipaj i-a acordat îngrijiri medicale, ulterior transportându-l pe acesta la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu ,,contuzie hemifaces stâng”, rămânând internat.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție în cauză.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche