Biciclist accidentat în zona Gării Burdujeni. Era atât de beat încât nu a putut să sufle în etilotestDuminică, 28 iunie 2020, la ora 02.15, Tiberiu L., de 37 ani, din Alba Iulia, județul Alba, s-a deplasat cu bicicleta pe strada Nicolae Iorga din Suceava având direcția de deplasare dinspre strada Jean Bart către strada Calea Unirii iar la un moment dat, datorită stării de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă. Nu sunt indicii cu privire la implicarea în accident a vreunul alt vehicul care să fi părăsit locul evenimentului.

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni traumatice fiind preluat de un echipaj medical de urgență și transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu: „TCF prin cădere de pe bicicletă, traumatism toracic”.

Biciclistul a fost supus testării cu aparatul etilotest însă nu s-a putut realiza o probă validă, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.