Primarul Ion Lungu propune construirea unui chioșc pe un spațiu verde din cea mai aglomerată zonă a orașului. Propunerea va fi votată în ședința de joi a Consiliului Local Suceava



Primarul Ion Lungu este inițiatorul unui proiect de hotărâre privind concesionarea unei suprafețe de 45 de metri pătrați din cartierul Areni al municipiului Suceava pentru construirea unui spațiu pentru birotică și librărie.

Proiectul privind concesiunea spațiului verde prin licitație publică se va afla pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Local Suceava.

Proiectul a fost inițiat de primarul Ion Lungu la solicitarea SC Bet Pet SRL, prin administratorul Grațiela Mărioara Ursachi.

Licitația pentru concesionarea spațiului în suprafață de 45 de metri pătrați va porni de la 26.500 de lei fără TVA, pe o perioadă de 10 ani, adică 2.650 de lei pe an.

Terenul este amplasat în cartierul Areni al municipiului Suceava, pe strada Leca Morariu, în cea mai aglomerată zonă a orașului.

Deși pe teren sunt mai mulți arbori, este acoperit cu iarbă și împrejmuit cu gard viu, Primăria Suceava nu l-a inclus oficial în registrul spațiilor verzi din oraș, ci l-a inventariat în categoria „curți construcții”.

(Dinu ZARĂ)



Mai nouă Mai veche