Fostul primar al orașului Broșteni, Nicolae Chiriac, a pierdut definitiv procesul prin care încerca să își recâștige funcția



Fostul primar al orașului Broșteni, Nicolae Chiriac, a pierdut definitiv și ultimul proces cu Prefectura Suceava prin care încerca să își recâștige funcția.

Nicolae Chiriac a rămas fără funcția de primar după ce a pierdut un proces cu Agenţia Naţională de Integritate. El a fost găsit în conflict de interese pentru că „în calitate de consilier local a participat la deliberarea şi adoptarea Hotărârii Consiliului Local al Oraşului Broşteni privind organizarea păşunatului în anul 2010 la nivelul oraşului Broşteni, în temeiul căreia a fost încheiat un contract de închiriere între Consiliul Local al Oraşului Broşteni şi Asociaţia Crescătorilor de Animale Broşteni (asociaţie în cadrul căreia deţine calitatea de membru şi preşedinte)”. 

Nicolae Chiriac a fost ales în iunie 2016 pentru un al doilea mandat de patru ani, a deţinut funcţia de viceprimar al oraşului Broşteni în perioada 17 iunie 2009 - 13 iunie 2011, dar şi calitatea de consilier local în mandatul 2008-2012.
Mai nouă Mai veche