Primele spectacole cu public din Suceava după pandemie, în weekend, la Cetatea de Scaun și la Muzeul Satului BucovineanDupă mai bine de două luni de la suspendarea activității cu publicul, Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural „Bucovina” organizează la o serie de mini- spectacole în cadrul proiectului intitulat Dor de viață, dor de cântec. De Rusalii în muzee.

Spectacolele vor avea loc în paralel, la Muzeul Satului Bucovinean și în Curtea Interioară a Cetății de Scaun a Sucevei, în perioada 5 – 7 iunie 2020

De la ora 13, la Muzeul Satului Bucovinean, Ansamblul artistic „Ciprian Porumbescu” aduce în fața publicului sucevean, momente artistice folclorice susținute de interpreții: Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița, Leonard Raicu.

Tot cu începere la ora 13, în Curtea Interioara a Cetății, artiștii Diana Păstru, Johannes Onesciuc, Emil Lupu și Ionuț Țanța vor delecta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică și caffe-concert.

Cele două instituții au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.