Scandal în cartierul George Enescu! Tineri care stăteau noaptea în fața blocului, amenințați cu cuțitul de un vecin beat


Vineri, 19 iunie 2020, la ora 22:03, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că în zona Școlii Generale nr. 4 din cartierul George Enescu un tânăr a fost amenințat de un locatar din zonă.

La fața locului a fost identificat un grup de șase tineri, printre care și cel care a apelat 112, toți din municipiul Suceava. Aceștia au declarat verbal faptul că în jurul orei 22:00 se aflau în fața blocului E56A de pe strada Zorilor, stând de vorbă, moment în care din incinta scării a ieșit o persoană de sex masculin în vârstă de circa 40 ani, care, având un obiect ascuțit în mână, i-a amenințat și le-a reproșat că fac scandal.

S-au efectuat verificări în scara blocului, și a fost identificat și legitimat bărbatul, persoană care corespundea cu semnalmentele oferite de grupul de tineri și confirmat de către doi dintre aceștia. Agresorul se afla în stare de ebrietate în momentul depistării, negând aspectele sesizate.

Sus numiții nu au depus plângere pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Poliției municipiului Suceava.
Mai nouă Mai veche