Tânăr cu permisul suspendat, depistat la volanul unui Mercedes după ce a depășit viteza legală


Vineri, 19 iunie 2020, în jurul orelor 17.25, echipajul de poliţie din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona pe linia prevenirii şi combaterii regimului legal de viteză pe DN 17, pe raza localităţii Păltinoasa, a oprit autoturismul marca Mercedes-Benz C220 care se deplasa în interiorul localităţii cu viteza de 80 km/h, având direcţia de deplasare Suceava către Gura Humorului.

S-a procedat la oprirea autovehiculului, constatându-se faptul că la volanul acestuia se afla Paul S., de 33 ani, din Copălău, județul Botoşani.

Acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile britanice, fapt pentru care s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date ocazie cu care s-a stabilit faptul că posedă permisul de conducere, însă având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru perioada 4 iunie - 1 septembrie 2020, ca urmare a comiterii unor abateri la regimul rutier.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.
Mai nouă Mai veche