Spectacole în aer liber, în weekend, la Muzeul Satului Bucovinean și Cetatea de Scaun a Sucevei

Seria de mini-spectacole din cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec”, în paralel, la Muzeul Satului Bucovinean și în Curtea Interioară a Cetății de Scaun a Sucevei, continuă și la sfârșitul acestei săptămâni. 

Proiectul început weekendul trecut, se va derula la fiecare sfârșit de săptămână din lunile iunie și iulie.

Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural „Bucovina” vă invită la soare, natură, istorie, tradiții și muzică bună.

De la ora 13.00, în Curtea Interioară a Cetății de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu - voce, din orchestra Ansamblului „Ciprian Porumbescu” vor încânta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert.

Tot cu începere de la ora 13.00, la Muzeul Satului Bucovinean, Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu” aduce în fața publicului iubitor de folclor, momente artistice susținute de interpreții: Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița.

Cele două instituții au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului.

Dor de viață

Mai nouă Mai veche