Un tânăr din Vicovu de Sus este cercetat penal pentru că a refuzat testarea alcoolemieiJoi, 18 iunie 2020, în jurul orelor 23.27, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Cernăuți pe raza orașului Vicovu de Sus, a interceptat și oprit pentru control autoturismul marca VW Passat despre care existau informații cu privire la faptul că șoferul conduce sub influența băuturilor alcoolice și nu posedă permis de conducere, care se deplasa din direcția Vicovu de Jos către centrul orașului Vicovu de Sus.

Conducătorul auto era Cătălin A., de 31 ani, din orașul Vicovu de Sus. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la conducerea acestuia la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus în vederea testării cu aparatul alcooltest și verificării în bazele de date ale Poliției Române, dacă posedă permis de conducere.

Tânărul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest.

El a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge, acesta refuzând în prezența medicului de gardă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.