Accident de muncă îngrozitor la un gater din Bogdănești. Muncitor cu gâtul tăiat de o așchie aruncată dintr--un utilaj multilamăJoi, 23 iulie 2020, la ora 08.10, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la sediul SC Lauritzen SRL din comuna Bogdănești, a avut loc un accident de muncă.

Constantin A., de 42 ani, din Bogdănești, angajat ca ambalator manual, în dimineața zilei de joi lucra la un utilaj de prelucrare a materialului lemnos multilamă marca Edger.În timp ce manipula acest utilaj, o așchie de lemn s-a desprins și l-a lovit în zona gâtului, fiindu-i provocată o leziune.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu ,,plagă contuză subangulară stângă și plagă contuză mandibulă”, nefiind necesară internarea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, cercetările fiind continuate de lucrătorii S.P.R. 1 Vadu Moldovei, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.