Bărbat prins beat la volan pe sensul unic din Ițcani


Joi, 23 iulie 2020, la ora 06.45, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Zefirului din municipiul Suceava a oprit pentru control autoturismul marca VW Sharan care circula din direcția străzii Mitocașului spre strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava și care avea un mers sinuos, condus de Gheorghe G., de 48 ani, din satul Luncușoara, comuna Udești.

Întrucât conducătorul auto halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce urmează a fi soluţionat procedural de către Biroul Rutier Suceava.
Mai nouă Mai veche