Asfaltul alunecos din Pasul Mestecăniș face din nou victime. Șapte persoane rănite după un impact între două mașini



Luni, 20 iulie 2020, la ora 08.45, Eugen G., de 54 ani, din Vatra Dornei, în timp ce conducea auto Opel Astra pe DN17 km pe raza localității Valea Putnei, comuna Pojorâta, în Pasul Mestecăniş, din direcţia Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, pe un sector de drum în pantă, nu a adaptat viteza de deplasare  într-o curbă deosebit de periculoasă  la dreapta, pe un carosabil umed cu porțiuni de chiciură, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a pătruns pe contrasens  unde a intrat frontal în auto marca Ford Focus, condus regulamentar spre Vatra Dornei de către Georgel H., de 27 ani, din Botoşani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a două persoane și vătămarea corporală ușoară a cinci persoane. Au fost vătămați ambii conducători auto, doi pasageri din Opel, cât şi trei pasagri din Ford.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat probe biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche