Bărbat reținut în arest pentru că și-a bătut soția de două ori în aceeași zi


Sâmbătă, 18 iulie 2020, la ora 14:37, polițiștii a fost sesizați prin 112 de o femeie de 55 ani din Dumbrăveni, despre faptul că soțul său de 56 ani a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic.

În jurul orelor 14.20-14.30, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic pe soția sa care a sesizat prin 112 cele întâmplate.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului fiind găsită apelanta care a declarat că după agresiune soțul său a plecat de la domiciliu.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului și s-a constatat că există un risc iminent iar femeia a semnat acest formular, solicitând emiterea ordinului de protecție provizoriu.

De asemenea, femeia a formulat plângere penală împotriva soțului său, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, cauza urmând a fi soluționată prin unitatea de parchet competentă.

S-a emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 18 iulie 2020, ora 16.25.

În jurul orelor 18.00, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și a agresat-o din nou pe soția sa.

În cauză s-a dispus extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectare a ordinului de protecție provizoriu”, iar prin ordonanța organelor de cercetare penală s-a dispus începând cu ora 21:30 reținerea suspectului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de reținere și arest preventiv al IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche