Cioban înjunghiat de un rival pe malul iazului Nimerceni. Agresorul a fost reținut în arest pentru tentativă de omor


Sâmbătă, 18 iulie 2020, la ora 19.10 polițiștii au fost sesizaţi prin 112 de către Culiță F., de 51 ani, din Bunești, cu privire la faptul că a avut un conflict cu o persoană pe care a lovit-o cu un cuțit în timp ce se afla în apropierea iazului Nimerceni de pe raza comunei Bosanci.

La fața locului, respectiv la aproximativ 300 de metri de iazul Nimerceni din comuna Bosanci, pe un drum de țară neasfaltat spre comuna Bunești, a fost identificat Dumitru C., de 38 ani, din Uncești, comuna Bunești, care a declarat faptul că în jurul orei 18.50, în urma unui conflict spontan cu Nicolae F., acesta din urmă l-a lovit o singură dată cu un cuțit în zona abdomenului, după care a fugit de la fața locului .

Victima a fost transportată cu o ambulanță la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale stabilindu-i-se diagnosticul preliminar „plagă abdominală”.

Ulterior autorul a fost identificat, ambii fiind ciobani la stâni diferite. Autorul agresiunii a fost găsit pe raza localității Bunești și condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Întrucât aspectele constatate întrunesc elementele constitutive ale unei infracțiuni intenționate contra vieții, a fost sesizat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă la omor”, cercetările fiind continuate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Față de agresor s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Mai nouă Mai veche