Două persoane rănite într-un accident rutier, la Botoșenița MareVineri, 3 iulie 2020, la ora 08.20, Cătălin  M., de 32 ani, din județul Caraș-Severin, conducea autoturismul Audi pe DJ 209D în localitatea Botoșenița Mare, dinspre satul Calafindești către Bălcăuți. Din cauza oboselii, conducătorul auto a adormit și autoturismul a părăsit partea carosabilă lovind un stâlp de beton.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a unei femei de 30 ani, din Vicovu de Jos, care a suferit leziuni minore la nivelul pieptului din cauza centurii de siguranță și a fiului acesteia, de 11 ani, din Vicovu de Jos, care se afla pe bancheta din spate și a lovit cu fața scaunul pasagerului din dreapta față, suferind „escoriații picior drept”. Ambii au fost transportați cu ambulanța la UPU Suceava pentru investigații medicale și tratament.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.