O femeie din Liteni a murit după ce a fost la cules ciuperci în pădurea RotundaVineri, 3 iulie 2020, la ora 08.46, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată prin 112 de personalul medical de pe o ambulanță sosită la locuința unei femei de 48 ani, din orașul Liteni, cu privire la faptul că aceasta a fost găsită decedată în locuința sa.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Maria P. a prezentat anterior simptome ale unor afecțiuni cardiace, însă nu a efectuat investigații medicale în acest sens și nu urma un tratament.

Joi, la 2 iulie 2020, femeia a mers după ciuperci în pădurea Rotunda, a făcut efort fizic și s-a culcat în jurul orei 01.00, aceasta locuind împreună cu soțul ei. În dimineața zilei de vineri, femeia a fost găsită decedată în pat, prezentând rigiditate cadaverică instalată. Pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate urme de violență, iar în locuință nu erau urme de răvășire.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.