FOTO VIDEO Accident ca-n filme provocat de un șofer beat, sâmbătă noapte, în Obcini. Trei pesoane au fost rănite, patru mașini distruse



Trei persoane au fost rănite și patru mașini au fost avariate după un accident rutier produs sâmbătă noapte în cartierul Obcini din municipiul Suceava.

Puțin după miezul nopții, șoferul unui autoturism Dacia Logan care circula dinspre Fălticeni a virat stânga spre strada Bistriței, fără a acorda prioritate de trecere unui Volkswagen Passat care circula dinspre centru. Martorii povestesc că șoferul autoturismului Dacia Logan chiar a accelerat pentru a-i lua fața mașinii care avea prioritate.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen Passat a sărit peste scuarul din mijlocul străzii Bistriței, a dărâmat un indicator și a ajuns pe trotuarul dinspre APM.

Autoturismul Dacia Logan a ricoșat în viteză spre strada Bistriței unde s-a izbit violent într-un autoturism Volkswagen Beetle parcat pe care l-a împins aproximativ 15 metri până s-a izbit într-o bordură și apoi într-un Smart parcat pe trotuar.

În cele două autoturisme se aflau opt persoane, cinci în Passat și trei în Logan. Pasagera din dreapta față din Passat și șoferul și paasagera din drepata față din Logan au ajuns la spital pentru îngrjiri medicale.

Șoferul autoturismului Dacia Logan avea 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.













Mai nouă Mai veche