FOTO Accident mortal la Poiana Stampei. Șoferul unui Audi s-a izbit într-un parapet și apoi

Vineri, 17 iulie 2020, în jurul orei 18.41, Radu N., de 60 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic. După impactul cu parapetul metalic, a revenit pe sensul său de mers, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Volvo, condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Românaş, judeţul Sălaj, care circula din sens opus şi care în momentul sesizării stării de pericol, a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu autoturismul marca Audi.

Deşi șoferul TIR-ului a încercat să evite coliziunea cu celălalt autoturism, nu a reuşit, impactul având loc pe sensul de mers Bistriţa către Vatra Dornei.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi rănirea soției lui, de 55 de ani, aflată pe scaunul din dreapta față.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.











1 Comentarii

  1. Eu tot nu înțeleg ce cauta cisterna pe contrasens. Ce să eviți, știind că oricine pierde direcția încearcă să revină pe banda lui.
    Dacă un intra pe contrasens cei din Audi scăpau cu viața.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche