Un individ găsit la volanul unei mașini intrată într-un șanț era atât de beat încât nu-și amintea cum a ajuns acolo


Vineri, 3 iulie 2020, la ora 21.30, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată în mod direct cu privire la faptul că pe raza satului Deleni, comuna Pârteștii de Jos, se află o maşină intrată în şanţul dintr-un drum comunal din localitate. Astfel, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma verificărilor efectuate, au constatat următoarele:
A fost identificat un autoturism Ford Focus staționat pe drumul comunal nr. 23 Pârteștii de Jos, fiind intrat în șanțul de lângă drum, iar la volanul acestuia se afla Gheorghe S., de 35 ani, din Pârteștii de Jos, care emana halenă alcoolică și care, fiind întrebat despre ce s-a întâmplat, incoerent în discuții, a declarat faptul că este proprietarul autoturismului și se odihnea în el, fără să aibă cunoștință despre cum a ajuns autoturismul în șanț.
Tânărul a fost condus la sediul Poliției Orașului Gura Humorului unde a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care la Spitalul Orașului Gura Humorului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.