Individ gol-pușcă care se arunca în fața mașinilor, internat la Psihiatrie. Polițiștii încearcă acum să îi stabilească identitatea


Sâmbătă, 4 iulie 2020, ora 00.00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza localității Plopeni, pe DN 29, se deplasează un bărbat complet dezbrăcat.

În urma verificărilor, persoana în cauză a fost depistată deplasându-se pe mijlocul părții carosabile a DN 29, direcția Botoșani - Suceava, simulând intenția de a se arunca în fața mașinilor. Cel în cauză a fost imobilizat, condus la sediul Poliției orașului Salcea unde nu s-a putut stabili identitatea, persoana în cauză vorbind incoerent încercând să se automutileze.

A fost solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță care l-a preluat de la sediul subunității de poliție și l-a transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Verificările sunt continuate de lucrătorii Poliției orașului Salcea în vederea stabilirii identității persoanei care are următoarele semnalmente: 1,75 înălțime, atletic, păr drept grizonat scurt, cu barbă, structură dentară deformată, ochi negri.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.