Vânzători de țigări de contrabandă prinși în flagrant în Piața Mare din Suceava. Polițiști au deschis trei dosare penale



Joi, 30 iulie 2020, lucrătorii Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava, în scopul verificării şi exploatării unor date și informaţii proprii, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu țigarete și alcool, a comerțului ilicit, sens în care au procedat la efectuarea unor verificări specifice, pe raza municipiului Suceava, la entități economice ce aveau ca obiect principal de activitate comerțul cu produse alimentare și nealimentare.

Cu această ocazie, lucrătorii de poliție au depistat în flagrant atât în zona Pieței Agroalimentare Centrală cât și în alte zone ale municipiului, trei persoane Adrian C., de 52 de ani, Ioan S., de 47 de ani și Lena L., de 61 de ani, în timp ce deţineau spre comercializare cantitatea totală de 5880 buc. țigarete de contrabandă, sens în care au fost întocmite 3 dosare penale urmând a fi continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „contrabandă”.
Mai nouă Mai veche