Un bărbat a murit după ce a băut în fața blocului și s-a împiedicat de o piatră pusă în ușă pentru a rămâne deschisă



Joi, 30 iulie 2020, la ora 21.55, Poliţia Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că numitul Ion I., în vârstă de 71 ani, a fost identificat decedat în scara blocului de la adresa de domiciliu.

În jurul 21:40, o vecină a constatat că bărbatul este căzut pe scările de acces către subsolul blocului, motiv pentru care a solicitat sprijinul medicilor. Echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Verificările efectuate în rândul vecinilor au relevat faptul că în după-amiaza zilei de 30.07.2020, bărbatul a consumat băuturi alcoolice în zona unui bloc din apropierea locuinței și a pătruns în bloc după începerea ploii (în jurul orelor 20:00), existând posibilitatea de a se fi împiedicat de un obiect de la intrarea în bloc, în condițiile în care scările de acces către subsol sunt în imediata proximitate a ușii, iar lângă cadavru a fost identificat un obiect de piatră folosit de locatari pentru păstrarea ușii de acces în poziție deschis.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor morții.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche