Buletin de presă, 7 august 2020 - IPJ Suceava


Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 06.08.2020, ora 12.00, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Jean Bart din municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, un localnic de 56 ani nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de o femeie de 35 de ani din comuna Dărmăneşti, intrând în coliziune cu acesta.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 35 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital ambilor conducători auto li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La 06.08.2020, orale 13.50, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe un drum comunal din comuna Voitinel autoturismul condus de un localnic de 25 de ani.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


La 06.08.2020, în jurul orei 18.16, un bărbat de 26 de ani din oraşul Frasin a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 177 din localitate cu viteza de 83 km/h, limita legală fiind de 50 km/h, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 26 de ani nu deţine permis de conducere nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche