Cătălin Golofca pleacă de la CFR Cluj după ratarea unui penalty decisiv în meciul cu Dinamo Zagreb din preliminariile Champions LeagueCFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Cătălin Golofca (30 de ani), omul care putea aduce calificarea, dacă ar fi transformat penalty-ul la 4-4, va fi împrumutat la FC Voluntari.

Cătălin Golofca a avut șansa să devină erou în această seară. La scorul de 4-4 în timpul loviturilor de departajare, cu o ratare din partea croaților, mijlocașul adus de la Botoșani putea duce CFR Cluj în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. A avut calificarea în gheată, însă a ratat, iar aceasta ar putea fi ultima atingere de balon în tricoul campioanei, în acest sezon.

Golofca merge la Voluntari

De la 1 septembrie, Golofca va merge sub formă de împrumut la FC Voluntari, acolo unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Mihai Teja. Cele două grupări s-au înțeles zilele trecute, informează surse din cadrul echipei ilfovene, pentru GSP.ro.

Tot la FC Voluntari a fost împrumutat până la finalul sezonului și Sebastian Mailat (22 de ani).

„Dacă Golofca dădea gol, eram mari toți. Golofca a ratat, iar acum suntem nimeni toți. Meritam mai mult. Din păcate, ceilalți au refuzat și a căzut presiunea pe Golofca” - Dan Petrescu

Mai nouă Mai veche