Lucian Sîncelean a semnat un contract de trei ani cu Foresta SuceavaLuci Sincelean, născut la Mediaș, a fost format la clubul de juniori ai Gazului Metan. Juniorul medieșean a semănat cu Foresta Suceava în cursul zilei de marți, 25 august 2020.

Sezonul trecut, Luci, a făcut parte din lotul divizionar al Gazului Metan, însă medieșeanul nu a prea avut șansa de a juca.

„Foresta Suceava şi Lucian Sincelean au semnat marți un contract pentru o perioadă de trei ani. Format de Gaz Metan Mediaş, născut în 2001, acesta poate juca pe mai multe posturi la mijlocul terenului, făcând parte sezonul trecut din lotul lărgit al medieșenilor!” se arată într-un comunicat emis de Foresta Suceava pe pagina de Facebook.

Contactat de Ora de Mediaș, Lucian Sincelean a declarat faptul că își dorește să promoveze cu Foresta Suceava în eșalonul superior, dar și să de-a cât mai multe asisturi și goluri. Medieșeanul își dorește să facă pasul într-o ligă mai bună, chiar și în străinătate.

„În primul rând doresc să le mulțumesc celor de la Foresta Suceava pentru șansa și încrederea acordată. La Mediaș în ultima perioadă nu am primit această șansă, dar țin să le mulțumesc tuturor antrenorilor care au contribuit la formarea mea ca și jucător.” a declarat Lucian Sincelean.

Gaz Metan din nou în Liga a III-a

După o perioadă dificilă la Mediaș, multe certuri între staff și conducerea clubului, echipa fanion a ieșit din insolvență. Conducere nouă, antrenor nou și cu un lot aproape schimbat în totalitate. În sezonul 2020/2021, Gaz Metan Mediaș are echipă și în liga a treia.

„Le doresc tuturor foștilor mei colegi să se claseze pe un loc fruntaș. A fost o perioadă dificilă în care toți am avut de suferit, dar am trecut cu bine peste ea.” spune Lucian.

Vreau să joc promovez cu Foresta

„Părinții m-au susținut întotdeauna și au încredere în potențialul meu. Doresc să promovez cu Foresta Suceava în eșalonul superior, iar eu să dau cât mai multe asisturi și goluri. Vreau să fac pasul într-un eșalon mai bun, chiar și în străinătate”.

Robert S. Bîrsan / Ora de Mediaș
Mai nouă Mai veche