Dosar penal la 10 ani. O minoră din Șcheia a fost prinsă la furat pe o terasă din centrul Sucevei



Marți, 18 2020, la ora 14.11, administratorul unui restaurant de pe esplanada centrală a municipiului Suceava, a sesizat prin 112 despre faptul ca a prins o minoră în timp ce a încercat să sustragă o notă de plată de pe terasă.

Din verificări s-a stabilit că o minoră de 10 ani, care era însoțită de o altă minoră de 15 ani, ambele din comuna Șcheia, a sustras de pe terasa restaurantului, de pe o masă, coperta în care se afla nota de plată a unuia dintre clienți, întrucât acesta achitase și părăsise deja terasa restaurantului.

Minora a fost prinsă și reținută de partenerul apelantei. În coperta sustrasă se afla doar chitanța emisă cu ocazia plății consumației deoarece clientul plătise nota cu cardul.

Cele două minore, precum și mamele acestora au fost identificate și conduse la sediul Poliției mun. Suceava, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii situației în fapt, și nu au fost ridicate bunuri, înscrisuri sau valori de la acestea.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt.
Mai nouă Mai veche