Parfumuri în valoare de trei mii de lei furate de doi indivizi dintr-un magazin din Suceava



Marți, 18 august 2020, în jurul orei 19.10, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată direct cu privire la faptul că în jurul orei 18.45, persoane necunoscute au sustras mai multe parfumuri de pe raftul unui magazin din Iulius Mall Suceava.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că managerul unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta Iulius Mall Suceava, a fost contactată telefonic de o angajată a magazinului pe funcţia de consilier vânzări, care i-a comunicat faptul că la de pe raft lipsesc mai multe parfumuri.

Astfel, persoana vătămată a procedat la vizionarea imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video ocazie cu care a constatat că în jurul orei 18.30 în interiorul magazinului intră doi bărbaţi, unul dintre aceştia având asupra sa o geantă de culoare neagră şi care, profitând de neatenţia angajaţilor, au sustras mai multe parfumuri pe care le-au băgat în geanta anterior menţionată, după care au părăsit magazinul.

Ulterior, persoana vătămată s-a deplasat la Centrul Info al complexului comercial, după care s-a întors spre magazin. Aflându-se în drum spre magazin, a observat cei doi tineri care aveau asupra lor aceeaşi geantă cum se îndreptau din nou spre magazin. Având în vedere acest aspect, persoana vătămată a anunţat cel mai apropiat agent de pază căruia i-a solicitat să ia măsurile necesare în vederea interceptării celor doi autori necunoscuţi. Agentul de pază a solicitat prin staţie sprijin celorlalţi colegi, timp în care a continuat urmărirea celor doi la pas până în proximitatea magazinului Auchan, moment în care, cei doi autori au început să alerge şi au părăsit complexul comercial prin ieşirea secundară din zona magazinului Auchan.

După ce persoana vătămată a pierdut contactul vizual cu autorii, la un moment dat aceasta a observat în apropiere un echipaj de poliţie căruia i-a sesizat cele întâmplate.

În urma inventarului efectuat, persoana vătămată a declarat faptul că au fost sustrase parfumuri în valoare de aproximativ 3.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiteri infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche