Tânără lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, la Vatra Dornei


Miercuri, 12 august 2020, în jurul orei 10.10, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie a fost lovită de un autoturism pe o trecere pentru pietoni.

Alexandru P., de 55 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea auto marca Dacia pe strada Mihail Eminescu din municipiul Vatra Dornei, ajungând la trecerea pentru pietoni din intersecția cu strada Luceafărului, a accidentat-o pe o tânără de 20 ani, din Vatra Dornei, care se angajase în traversarea părții carosabile pe marcajul trecerii pentru pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a tinerei care a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde, după ce a fost consultată i s-a stabilit următorul diagnostic: „excoriații cot și genunchi drept, contuzie abdominală, nu rămâne internată”.

S-a dispus începerea ”in rem” a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.