Tentativă de fraudă la BAC! Trei candidați eliminați din examen



Miercuri, 26 august, s-a desfășurat proba la alegere a profilului și specializării – E.d), sesiunea august – septembrie 2020.

Dintre cei 771 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testului scris la una dintre cele 8 discipline, s-au prezentat 527 de candidaţi (Biologie - 242, Chimie - 5, Fizică - 18, Filosofie - 1, Geografie - 133, Informatică - 14, Logică, argumentare și comunicare – 109 și Sociologie – 5). 244 de candidaţi au absentat.

Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis.

Au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă 3 candidați de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, la probele de Biologie (2) și Geografie (1), în centrul de examen Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava. Aceștia nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Mâine, 27 august, absolvenții clasei a XII-a, care au studiat într-o limbă a minorităților naționale (ucraineană), vor susține proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă.
Mai nouă Mai veche