VIDEO A fost arestat tânărul care într-o criză de gelozie și-a ucis iubita, asistentă medicală, pe o stradă din Cluj

Muhamed Iman Mustafa, principalul suspect în cazul crimei de pe Aleea Detunata din Cluj-Napoca, a fost prins la Suceava. Bărbatul care şi-ar fi înjunghiat mortal iubita se afla în satul Poieni, din comuna Udeşti a judeţului Suceava, în locuinţa părintească.

Mama lui Muhamed Iman Mustafa este suceveancă, iar tatăl este arab. Tânărul nu a opus rezistenţă când a fost încătuşat, dimpotrivă, părea să-i aştepte pe oamenii legii, spun surse din rândul anchetatorilor.

Poliţiştii suceveni au instituit filtre pe toate drumurile din judeţ, încă de la primele ore ale dimineţii. Numeroase maşini au fost oprite în trafic şi veridicate pentru identificarea principalului suspect al crimei pasionale din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca.

În cele din urmă, presupusul criminal, Muhamed Iman Mustafa, a fost găsit în locuinţa mamei sale, din satul Poieni, comuna Udeşti a judeţului Suceava. Anchetatorii susţin că tânărul de 28 de ani nu a opus rezistenţă atunci când a fost reţinut. Mama tânărului era acasă. Nu se ştie deocamdată dacă bărbatul i-a povestit mamei sale despre cele întâmplate.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Victima avea 30 de ani, era asistentă medicală la Cluj. Cei doi, oroginari din judeţul Suceava, se stabiliseră la Cluj, în urmă cu mai mulţi ani. În weekend, asistenta medicală a venit până la Suceava ca să-şi viziteze părinţii.

Când s-a întors acasă, a fost înjunghiată de criminal chiar în staţia de autobuz. Anchetatorii susţin că bărbatul era foarte gelos şi din acest motiv şi-a atacat iubita. De altfel, oamenii legii au găsit în telefonul tinerei mai multe mesaje de ameninţare cu moartea.

Muhamed Iman Mustafa a fost adus la Cluj pentru a fi audiat de către procurorii clujeni şi se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul a mai avut astfel de antecedente şi în 2018. Acesta îşi agresase fosta iubită, căreia i-a spart atunci telefonul, în urma unei porniri violente. Atunci a primit doar o amendă penală pentru agresiune şi interdicţia de a mai pune mâna pe arme albe.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.