45 de priorități stabilite de Asociația Rădăuțiul Civic pentru viitorul primar al municipiului Rădăuți

Asociația Rădăuțiul Civic a cerut tuturor candidaților asumarea unor standarde minimale pentru viitorul orașului. Marți, 22 septembrie 2020, Asociația Rădăuțiul Civic a trimis o cerere unanimă pentru toți candidații la funcția de primar a Municipiului Rădăuți. Documentul conține 45 de puncte minimale pentru confortul alegătorului și importante pentru un viitor primar. Subiecte care ating problemele de mediu, educație, probleme sociale, transparența cheltuirii banilor publici, protecția patrimoniului și disciplina în construcții.

Cei 11 candidați ai Municipiului Rădăuți au răgaz două zile, până pe 24 septembrie, să ofere un răspuns, urmând ca toate răspunsurile să fie făcute publice pe pagina asociației (https://www.facebook.com/radautiulcivic) și pe www.radautiulcivic.ro, unde puteți urmări întreaga activitate a asociației.

În același timp, Grupul de inițiativă „Frătăuțiul Civic” a realizat o listă cu probleme stringente ce merită toata atenția conducătorilor ce își doresc un loc confortabil în fotoliul de primar. Răspunsurile sunt așteptate cu mare interes de alegatori și nu numai. Acestea pot fi urmărite pe pagina de Facebook „Frătăuțiul Civic” (link: https://www.facebook.com/fratautiulcivic).

Am inițiat aceste demersuri pentru că ne-am săturat de promisiuni frumoase, făcute fără prea multă fundamentare, fără un plan concret în spate și ne dorim să ridicăm nivelul și standardul la care se discută despre problemele comunităților noastre.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.