Doi tineri din Mironu au fost prinși la furat într-o casă din Capu Câmpului. Polițiștii alertați de proprietar i-au găsit pe suspecți asunși sub un pat


Joi, 3 septembrie 2020, la ora 15.00, polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi telefonic de un bărbat din Capu Câmpului, despre faptul că în locuința lui s-ar afla persoane necunoscute.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul ora 14.50, în momentul când s-a întors la domiciliu, bărbatul a observat că în interiorul locuinței se aflau persoane necunoscute, fapt pentru care a alertat vecinii și poliția.

Ajunși la fața locului, polițiștii au pătruns în interiorul locuinței împreună cu persoana vătămată unde au identificat doi tineri de etnie rromă sub un pat din camera folosită ca sufragerie, iar lucrurile din locuință se aflau răvășite, fără a fi sustras vreun bun. Cei doi tineri au fost identificați în persoana numiților Ilie Gheorghe D., de 18 ani și G.P.T. de 16 ani, ambii din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, care au fost conduși la sediul subunității în vederea continuării cercetărilor.

Cu ocazia cercetărilor s-a constatat faptul că autorii au pătruns în locuinţă pe ușa de acces care se afla descuiată cu cheile în exterior.

S-a întocmit dosar penal privind „tentativă la infracțiunea de furt”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.